20/1/09

Terapia Gestalt: la vía del vacío fértil.


PEÑARRUBIA, F. Terapia Gestalt: la vía del vacío fértil. Madrid: Alianza Editorial,2008.
Signatura: 615.851 Peñ

Francisco Peñarrubia, un dels principals responsables de la introducció de la teràpia gestàltica a Espanya i referent indispensable per a tot professional de la psicoteràpia, trascendeix en aquesta obra de la mera descripció de les tècniques per a establir les bases teòriques que han d'il·luminar el treball terapèutic.
Llibre imprescindible per a professionals i estudiants de la salut mental i de les relacions humanes, combina el rigor conceptual amb la frescor que el seu autor ha sabut transmetre de les seves pròpies vivències, reflexions i compromis amb la vía del buit fèrtil que és la Gestalt. En aquesta nova edició, després de 10 anys, s'han afegit noves investigacions sobre el teatre, l'art i la teràpia, i es completa la visió històrica amb un panorama sobre el temps i els llocs que van nodrir el desenvolupament de la teràpia Gestalt.
Inclou: El context de la Teràpia Gestalt; Bases de la Teràpia Gestalt; Reflexions sobre el terapeuta i el seu ofici; Panorama històric de la Teràpia Gestalt.