23/3/09

Una ajuda per les mares adolescents


CABERO ROURA, Luis. S.O.S. Embarazos adolescentes. Guía para prevenir o asumir una maternidad inesperada. Madrid: La Esfera de los Libros, 2007
Signatura: pendent de catal·logar

Un embaràs no desitjat durant l'adolescència pot ser un drama tant per a la mare jove a qui li toca viure'l com per als seus pares i marcar de per vida el futur d'una dona, que abans de deixar de ser nena es converteix en mare.

El dr. Luis Cabero, especialista en ginecología i obstetricía, escriu aquest llibre per desdramatitzar la situació i donar una sèrie de consells útils, tant als pares com a les filles, que ajudin a portar el procés de la millor manera possible.

Analitza totes les circumstàncies que es solen donar en un embaràs d'aquestes característiques, com són: la salud d'una gestant tant jove, els canvis en les relacions familiars i l'entorn social, la continuació dels estudis, els pros i contres d'abortar o seguir endavant, entregar o no el nen en adopció.

Completa guía pràctica que contribueix tant a prevenir com a assumir una realitat estranyament acceptada i a minimitzar els aspectes negatius i les seves conseqüències posteriors.