12/3/10

Fills maltractadors


GARRIDO GENOVÉS, Vicente. Antes que sea tarde: cómo prevenir la tiranía de los hijos. Esplugues de Llobregat (Barcelona): Nabla ediciones, 2007

Signatura: 159.922.8 Gar

Alguns pares veuen incrèduls, com els seus fills els insulten, extorsionen i colpegen. Per fer front a aquestes greus actituds dels nostres temps, la majoria de solucions que s'ofereixen acostumen a ser utòpiques i poc pragmàtiques. En aquest llibre en canvi, Vicente Garrido ens ofereix una obra en la qual aporta tota la seva experiència en psicologia de la violència per tal d'explicar com enfrontar-nos al jove violent i com prevenir certs comportaments.

Vicente Garrido es dirigeix als lectors, i especialment als pares, amb un llenguatge càlid, directe i molt aclaridor i aporta els seus coneixements per tal de poder comprendre i actuar amb els nens i adolescents abans que la violència hagi corromput la seva psicologia. No obstant el seu llenguatge proper aquesta obra és rigorosa doncs les seves recomanacions i comentaris es basen en la investigació científica més puntera.