22/6/10

Com educar en les noves tecnologiesFÈRRIZ, M.Lourdes. Vull un mòbil: com educar els nostres fills en les noves tecnologies. Badalona: Ara llibres, 2010

Signatura: 37:681.3 Fer

La generalització de les noves tecnologies ens ha deixat en fora de joc, lluny d'un món que els nostres fills coneixen molt millor que nosaltres. Aquest llibre ens acosta a les immenses possibilitats de l'ordinador i d'Internet per a l'educació i el coneixement. També ens ajuda a entendre com funcionen les xarxes socials com ara Tuenti o Facebook, els xats, ens aconsella sobre els videojocs més adequats per a cada edat, i sobre tot allò que cal saber per prevenir els riscos del món digital, com ara el ciberbullying, el grooming o les addiccions.

M. Lourdes Fèrriz i Adam (Barcelona, 1968) és mestra d'educació infantil i primària en un centre de la ciutat de Barcelona i llicenciada en Ciències Biològiques. És mare de dues filles gràcies a les quals ha viscut de ben aprop la introducció de les noves tecnologies a casa. Ha fet cursos de formació de professorat d'informàtica educativa i col·labora en un projecte d'introducció de les noves tecnologies al seu centre escolar.